Volno-let-ní vý-let do Francie




To léto je tak krásný! A to volno je tak líný! Jsem tak ráda, že mě čekají ještě dva měsíce parádního poflakování, svobody.

Aby léto nebylo jen lenivé, vyrazíme příští týden stopem směr Francie. Skrze blog chci psát kam jsme dojeli, co nás po cestě potkalo. Snad budou i selfíčka a počet nastopovaných a nachozených km, to si moc přeju.. 

 Jedeme na necelé dva měsíce a čeká nás hlavně jižní Francie, tam chci polézt nějaké kopce, vyspat se v levanduli, vykoupat se, poznat i nějaký venkov, přespat ve starém lese a pak dál po moři. Na cestu do Francie a na její poznání máme myslím dva týdny, pak nás totiž v nejlepším případě nabere pan Kamijoňák a vyhodí nás co nejdál ve Španělsku, odtud pak do Portugalskaaa! No a pak zase zpět. 

Po cestě chci využívat Couchsurfing když se nám v nějakém městě zalíbí. Jinak sebou tahneme spacáky a stan.. Každopádně uvidíme, stejně to nakonec bude všecko jinak :)









Komentáře

  1. To bude jistě moc cool :),Jsem ráda, že jste se tak rozhodli, a na dnešní zastávkový e mail odpovím co nejdříve!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba i my pošleme nějaký pohled :) Budu na tebe myslet.. A ty na mě mysli také, až budeme úplně v koncích a angličtina bude jazyk indiánů, budu potřebovat nápovědu! :)
      Těším se na email!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky