Odmaturováno

Juch! Dopadlo to jak mělo, maturitu mám úspěšně za sebou, jen si v září napíšu didaktický test a to už bude maturity opravdový happyend.

 Vytáhla jsem si Starce :)

Je to krásný, mám moc velkou radost. Krásný bylo jak jsme na sebe dnes byli ve škole hodní.. Pan učitel mi uvařil kafe, jiný se zas při potítku podporoval a napovídal za zády zkoušejících(moc to nepomohlo, ale bylo to super výrazové divadlo, děkuji!) Taky se trochu plakalo a hloupostí bylo řečeno až nad hlavu..

Z matiky u nás uspěl jen jeden student, ostatní neuspěli.

 Zuzko, ve výsledku to opravdu bylo takové povídání si s přáteli na téma. Díky za podporu!

Nejpodstatnější věc, kterou jsem se konečně uklidnila:oni tu jsou pro náš posun, pro to, aby nás už neviděli v září. I oni chtějí abychom uspěli :)

 




Ps ps! Znovu si mydlim vlasy moukou (na posledních fotkách jsem moukou vymydlená) a až na ty žmolky, které mám všude, všude ve vlasech, je to nejlepsi! O tom treba příště. 

Komentáře

  1. Gratuluju.Maturovala jsem v r.90,což je skoro pravěk,ale těsně po revoluci,to bylo skvělý.A hlavně nám tenkrát zrušili ruštinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já plocha gavarim po rusky.. Učila jsem se dva roky na ZŠ a moc mě to bavilo, hlavně ta azbuka, jé. Sice se podmínky pro zkoušku mění, ale ten tlak a nervová zhroucení, to bylo určitě vždy :) Děkuju

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky