Je jedno jak

Však buď v klidu, koukni se na film, ono to nějak dopadně, vždyť je vlastně jedno jak. Napsala mi kamarádka na email, kde jsem ji jen v jedné větě řekla, že je všechno na pendrek, že se přes tuto dementní zkoušku nedostanu.

 Tak, zítra odpo mě čeká ústní maturita, rovnou i s obhajobou a nejsem absolutně připravená. Je tu takový ten pocit, kdy si říkám, že to stejně dopadne jak má a že si zajisté vytáhnu cokoliv co budu chtít, tomu fakt věřím! Ale pak přijde ten dodatek, že sotva umím půlku od každého a že nebudou chtít vědět to, co jim budu chtít říct, ale to, co si vytáhla ruka. 
 Jedno blbý číslo za čtyři roky?! To už i konstruktivní kritika na naši školu spolu s návrhy na řešení by byla mnohem lepší, zvlášť když před vámi sedí ředitel, který takovouto kritiku často nevysloví. 

Moc říct už nejde, snad jen, že O myších a lidech je určitě super kniha a já ji neznám. 

Dnes o pár hodin později si vytáhnu tato čísla: (takové výsledky losovací sportky dopředu)

 Praktická zkouška- prostě uspět, vokecat to, obě dvě části. To nějak půjde. 
 Dějiny výtvarné kultury-na to se docela těším, ale vytáhnu si 1-Pravěk
 Technologie- šťastná sedmička o Úpravě fotografického obrazu 
 Angličtina-nejvíc obávaná část, na kterou jsem se nejmíň...vůbec nepřipravovala, takže si vytáhnu dvojku, to je otázka o Brně, ta by byla moc moc super, už se na ni těším! :)
 Český jazyk-určitě si vytáhnu něco, co jsem celé dočetla, u čeho znám autora a ten zbytek.. Nabízí se Stařec a moře, který mě jednoduše uchvátil... Petr s Lucií by byli také moc krásní... A Smuténka od Skácela! No, v češtině si vylosuju 19-Báječná léta pod psa nebo 11-Smuténka




Děkuji všem za podporu je to krásný. Jenom ten strach z velkých zkoušek je především právě díky tomu, že se bojíme zklamat.. Úplně si vzpomínám na talentovky na školu kde teď maturuju, ty se konaly na mé patnácté narozeniny. Dnes, 23.května maturuju na Tomášovi narozeniny, tak se to krásně uzavírá a já už jdu opravdu spát. Jsou dvě hodiny a třicet pět minut.. V pět padesát mi zvoní budík abych stihla vlak o půl sedmé a stihla oficiální zahájení.. Krásný den přeji, hlavně dýchat!

Komentáře

  1. Drzim palce!:) my se dnes prestehovali a ceka nas prvni noc v novem starem domku! Mam taky tremu:) zuza

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky