Po jedenácti měsících...

... se mnou na bytě konečně bydlí skříň! Krásná krásná, stará bílá, z bazaru, za dvě stovky. Budu teď hromadit moc věcí? Nebo budu ještě víc nepořádná? Nevím, ale jsem z ní opravdu šťastná.

 Pro někoho to je možná zvláštní-být šťastná ze skříně.. Pro mě je to opravdu štěstí-dlouho jsem hledala levnou a krásnou skříň a najednou ji mám za zády a je to krásný! Stejně jako to, že větévky, které jsem babičce vytáhla z hromady na spálení, se pomalu rozvíjejí.
 Taky mám radost z toho, že mám čas na čaj, čas koukat z okna a hlavně čas vymýšlet poskládání skříně... Poprvé totiž nevymýšlím a nerozřazuji prostor jen pro sebe, ale nyní už i pro přítele. Je to krásný, živý, rostoucí.

 Aaaaa, po takové době mám kam schovat své věci, nádhera! :)

Moc ráda vzpomínám na to jak jsem tu měla jen tři madrace, nočním stolkem byla krabice od banánů, na něm vachrlaté svíce (neměla jsem lampičku), jeden hrnec-když přišla návštěva a měla hlad musela donést velký hrnec... No a skříň jsem měla v botníku, skvělé :) A taky jsem tu měla dvě kytky-Artur a druhý nevím jak.. Stále roztáhlou karimatku a snad jsem i víc cvičila.. Bylo tu hodně prostoru a s tím, jak jsem rostla sama v sobě jsem si to tu začala vytvářet podle mých přestav.

Už teď se těším na to až budu někde v létě na výletě a domů si pojedu jen vyprat.. Protože v takové chvíle svůj byt miluju ještě víc a víc. Hlavně jsem vždy tak vděčná tomu, co jsem vybudovala, jak jsme to tu krásně poskládali a tak vůbec..

 Jsi i ty šťastný s tím, jak žiješ? Jsi rád na místě ve kterém žiješ? Buď a užívej si prostoru, který tě obklopuje, na něm totiž dle mého moc záleží, právě v něm by měla být vaše skrýš, která uklidní, zlepší ten pohled na svět který je za dveřmi..

Je velká bílá a už i shora lehce obydlená

Jen ještě schází polic pár a už se tam konečně oba vejdem.
Maminko dík! :)

Komentáře

  1. naprosto chápu nadšení...když jsme našli naše dvě na půdě, nikdo je nechtěl a směli jsme si je vzít, byla jsem blažená!a krabice jako přihrádky a ta látka s růžovým kvítkem...krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, tohle je taky půdovka, dlouho ji nikdo nechtěl-z boku má díru od pěsti, tak si ji tu pořádně hýčkáme..
      Ta látka je překrásná, jsou až Monetovské..

      Děkuji

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky