Verona

Tak už jsme zpět! Ani my jsme to nečekali, ale už je to tak, znovu zpět v pohodlí domova, poblíž rodiny a přátel. Bylo to krásný, horký, krátký, ale jsme zpět, už vlastně týden. Ale dojeli jsme až do Verony a odtud do Laga di Gardo, zchladit na dva dny.





mapa naší cesty tak klikněte a podívejte se. Dohromady to dělá nějakých 970 km za tři dny, vlastně od posledního článku Graz následovala hned ráno Itálie.
  Do Francie to bylo od jezera Garda ještě cca 660 km a to v případě, že bychom jeli po nejkratší možné cestě, která určitě nevedla přes Miláno, kam ale zaručeně jel každý kdo by nás byl ochotný vzít.

Důvod návratu byl jasný, zase za to mohla ženská.. takže já. Myslím, že to měl i Tom se mnou těžké, každopádně jsem moc ráda za to, že jel domů se mnou a že to bylo v pohodě. Takhle zpětně si ale sama říkám, že bych tam chtěla být dýl.. Ale to horko! A ty poloprázdný krosny se tak blbě nesly!
 Moc si přeju abychom ještě někam vyrazili. Klidně i stopem, ale to budu muset uklidnit své nervy, ale třeba jen po Bohemii, Slovensku... A možná přecijen do toho Španělska :)

-

Hello, we are back in Czech Republic, really short trip, we know.. But now, we are close to family, friends.. Its really nice to be in peace in our beautifull flat. We come from Verona and Lago di Garda last week. I want recomend you this place, you should visit it!

There is a map of our trip - click. We drive something about 970km for three days! We visited Wiena, Graz, Modling, Verona, Lago di Garda, such a nice places!

 Hitchhike to France, To Spain, that was our plan, but from lake Garda to France it was more than 660km and it is so far! I lost my motivation, but Tomas support me and we came back to home. Meybe next time! :)

It was realy short trip,now I know it and I want go back. Weather in Italy is so hot! We had big and heavy backpack and eneryone look for us as a idiots when we hitchhike them. ¨
 Now we want climb many rocks, spend great time with friends and travel around Czech Republic, Slovakia... And maybe we will visit Spain or France too! :)

 (Really bad english, right? :D Tomas will be better for translatoring to english but I need to learn english, becouse I need to be better in this language, so.. Nice to meet you! :))

Komentáře

Oblíbené příspěvky